RAI+%27verzoekt+dringend%27+om+andere+naam+voor+Amsterdamse+evenementenlocatie
Nieuws

RAI 'verzoekt dringend' om andere naam voor Amsterdamse evenementenlocatie

De gloednieuwe evenementenlocatie Amstelhal, bij Amstelborgh/ Borchland moet misschien op zoek naar een andere naam. De naam bestaat al en wordt al jaren gebruikt voor een van de locaties van de RAI.

RAI Amsterdam heeft een brief naar de organisatie van multifunctionele evenementenlocatie Amstelhal gestuurd, waarin staat dat een van de hallen van het RAI-complex al sinds de jaren zestig de naam Amstelhal draagt. 'Deze naam is bij bezoekers en leveranciers bekend. Om verwarring te voorkomen verzoek ik u dringend om voor uw locatie een andere naam te kiezen en dit aan ons te bevestigen', schrijft J. van den Bosch, directeur Convention Centre van RAI Amsterdam in een brief aan Event Department, het eventbureau dat Amstelborgh/Borchland adviseert bij het vermarkten van Amstelhal. 

'Hier hebben we niet bij stilgestaan. Ik weet niet of de RAI de naam Amstelhal naar buiten communiceert als een zelfstandige locatie. We gaan dit eens rustig uitzoeken en zullen met de RAI in gesprek gaan om te kijken hoe we dit kunnen oplossen', vertelt Erik Dercksen van Event Department in een reactie. 'De RAI is een goede buur en dat willen we graag zo houden, dus hopelijk komen we er samen uit', reageert Roy Blom, algemeen directeur van Amstelborgh/Borchland.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.