PTA+viert+10%2Djarig+bestaan+met+400+relaties
Nieuws

PTA viert 10-jarig bestaan met 400 relaties

Wat doe je als evenementenlocatie ten tijde van je 10-jarig bestaan? Dan organiseer je een evenement, waarmee je exact laat zien wat je in huis hebt aan honderden relaties.

Ruim 400 gasten bestaande uit relaties uit bedrijfsleven en politiek en (oud) medewerkers waren aanwezig en konden genieten van een gevarieerde middag en avond in Passenger Terminal Amsterdam. Ook EventBranche.nl was aanwezig: 'Wat mij vooral opviel was de perfecte samenwerking tussen De BorrelFabriek en Oseven. Daardoor viel de catering echt op met creatieve en culinaire hoogstandjes', aldus ervaringsdeskundige Mark Wichmann van EventBranche.nl.

Het Promenade Deck was sfeervol aangekleed en uitgelicht. Om klokslag 17.00 uur maakte het gezellige geroezemoes plaats voor tromgeroffel. Het verduisteringscarré van 21 bij 21 meter ging omhoog en wethouder Freek Ossel en directeur René Kouwenberg werden op luidruchtige wijze geïntroduceerd door een percussiegroep. Op een zwevend podium ongeveer 5 meter boven de grond werden de gasten hartelijk welkom geheten door René Kouwenberg en passeerden 10 jaren van cruise en evenementen de revue. Wethouder Freek Ossel sprak lovende woorden:

Trots
‘Ik sta hier met gepaste trots in dit prachtige gebouw dat in tien jaar tijd zijn eigen plek heeft verworven in de wereld van de cruise, van de internationale zakenwereld en de wereld van de cultuur. In Amsterdam is PTA een begrip geworden. De passagiers terminal valt niet meer weg te denken uit onze stad. De haven heeft er weer een belangrijke pijler bij gekregen.’

Beste jaar
Er werd niet alleen terug, maar ook vooruit gekeken. Met meer dan 120 schepen, niet alleen in de zomermaanden maar voor het eerst verspreid over het hele jaar, belooft 2011 het beste jaar in de geschiedenis van PTA te worden. Cruisen in Europa is ‘booming’, zelfs in tijden van economische crisis. Om ook in de toekomst aan de vraag te kunnen voldoen zijn er plannen voor een tweede terminal. Met het overhandigen van het schildje van de Haven Amsterdam en een gezamenlijke toost op 10 jaar PTA werd de avond officieel geopend.

Onder de sfeervolle klanken van DJ Feelgood genoten de gasten van lekkere hapjes. PTA kijkt terug op een zeer geslaagde avond. 'Dank aan onze toeleveranciers die dit feestje mede mogelijk hebben gemaakt. Tien succesvolle jaren liggen achter ons, op naar de volgende tien jaar.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.