Prikkelend+en+inspirerend%3B+EventBranche+borrel+BloemBloem
Nieuws

Prikkelend en inspirerend; EventBranche borrel BloemBloem

Héman HorecaVerhuur en BloemBloem pakten afgelopen maandag uit voor 166 eventprofessionals. Zij toonden sfeer, ambiance, levensechte thematische ruimtes, de kracht van bloemen en planten en de eindeloze mogelijkheden van meubilair en rekwisieten.

Tijdens de Inspiration Days tonen Héman en BloemBloem hun loods, omgebouwd tot de grootste event showroom van Nederland. De gastvrijheid van deze inhouse decorateurs zorgden voor de succesvolle éérste EventBranche borrel van 2018. De bezoekers werden bij binnenkomst direct meegenomen in hun belevingswereld; waar evenementenverhuur, decoratie en inrichting centraal staat. Een route door de loods leidde de aanwezigen langs moderne stijlen, abstracte vormen, stijlvol wit servies en gekleurde zitelementen. Maar enkele meters verder waande de bezoeker zich op een drukke markt in Marrekech, tussen de kleurrijke kleden, het aardewerk, de kruiden, de beelden, even weg van Nederland. De route door de werkplaats toont de veelzijdigheid van dit bedrijf, decoratie wordt hier op maat gemaakt.

Speeddates
In de indrukwekkende loods vonden in de middag de speeddates plaats onder leiding van moderator Frans Miggelbrink. Via de online networktool van NetworkTables.com werd vooraf al vastgelegd wie met wie in gesprek ging. Tijdens deze één op één connect sessies kwamen de aanwezige eventprofs al netwerkend met elkaar in contact.

Learn From The Best
De winnaar van de Gouden Giraffe 2017, SVP Sfeerbeheer en Event Storyboard Canvas, boden nieuwe inzichten en inspiratie. Zij wonnen de event vakprijs in de categorie congressen met het event Zaam 5 jaar, the Battlez. Ze gaven een letterlijk en figuurlijk kijkje in de eventkeuken. (voor de niet bezoekers met vraagtekens boven hun hoofd: het decor vormde de nieuwste apparatuur voor eventcatering) Wat was het eventconcept en wat was het effect voor de opdrachtgever? De heren van SVP Sfeerbeheer en Event Storyboard Canvas gaven de toehoorders deze antwoorden.

Food & Entertainment
Op het gezellige horecaplein, met wederom een prachtige aankleding, werd er geproost, genetwerkt en gegeten. Er kon gekozen worden uit sushi, verschillende kroketjes, een variëteit aan tapas, vissoorten en kazen. Voor de 166 aanwezigen meer dan voldoende. Ook voor een muzikale omlijsting was gezorgd, al met al een avond die tot in de puntjes verzorgd was.   

Bekijk hier alle sfeerbeelden gemaakt door partner Clickshots.






EventBranche bedankt alle partners voor deze succesvolle bijeenkomst en wij zien jullie graag op The Next Event! Nog niet aangemeld? 

Inschrijven via deRegistratiebalie:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.