Partyservice+Nederland+na+grote+brand+weer+volop+in+bedrijf+vanuit+Oude+Tonge
Nieuws

Partyservice Nederland na grote brand weer volop in bedrijf vanuit Oude Tonge

Het bedrijfspand van Partyservice Nederland in Oude Tonge brandde begin 2008 volledig af. Eind deze maand betrekt Partyservice Nederland na een roerige periode haar nieuwe kantoor, opnieuw in Oude Tonge.

Partyservice Nederland opende in de zomer van 2010 alweer de magazijnen en keukens, maar nu gaat ook de salesafdeling over. 'Vanuit hier zullen onze opdrachtgevers in het gehele land worden bediend. Na bijna drie jaar vanuit een tijdelijke locatie tal van fantastische evenementen succesvol te hebben mogen uitvoeren, is het nu tijd om het nieuw pand te betrekken. Een volledig geoutilleerde moderne keuken, logistieke ruimte en ruime kantoren zorgen ervoor dat Partyservice Nederland haar relaties nog beter van dienst kan zijn', aldus salesmanager Bas van Driessche.

Met het team onder leiding van Bas van Driessche (Sales), Gerard van Deventer (Operations), Anne Stienstra (Finance en P&O), Eric van der Mast (Keuken) en hun medewerkers, kijkt het evenementenbedrijf vlakbij Rotterdam weer uit naar de toekomst. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.