Organisatiebureau+Artifex+exploiteert+zakelijke+meetings+en+evenementen+op+Paleis+Soestdijk
Nieuws

Organisatiebureau Artifex exploiteert zakelijke meetings en evenementen op Paleis Soestdijk

Cultureel Organisatiebureau Artifex gaat vanaf maart dit jaar de zakelijke bijeenkomsten op Paleis Soestdijk exploiteren.

Naast rondleidingen op vrijdag, zaterdag en zondag, biedt Paleis Soestdijk dit jaar ook ruimte voor culturele evenementen, besloten bijeenkomsten, diners, lunches en (internationale) topontmoetingen in de Oranjerie en de Stuczaal in het paleis. Met deze nieuwe formule geeft de Rijksgebouwendienst gehoor aan de blijvende vraag naar mogelijkheden om het paleis en de tuinen te bezoeken. Cultureel Organisatiebureau Artifex, zal samen met zusterorganisatie O is 4 de organisatie van evenementen op het paleis op zich nemen.

De rondleidingen, die al jaren zeer succesvol zijn, worden uitgebreid met arrangementen. Zo kunnen bezoekers genieten van thematische lezingen en rondleidingen over bijvoorbeeld Zocher en de Engelse landschapstuinen en daarnaast is er een speciaal Koninginnedagprogramma. De vijver van Paleis Soestdijk is deze zomer het decor voor de opera Orfeo ed Euridice, een initiatief van De Utrechtse Spelen. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.