Onbegrijpelijk%3A+blijkbaar+wil+niemand+weten+hoe+je+hoog+in+Google+komt+te+staan
Nieuws

Onbegrijpelijk: blijkbaar wil niemand weten hoe je hoog in Google komt te staan

Voor het eerst sinds jaren in de evenementenwereld is de redactie met stomheid geslagen: de animo voor het Search Engine Optimization Congres is angstaanjagend laag (24 inschrijvingen)...onbegrijpelijk! We doen nog 1 poging en gaan onder de kostprijs zitten: 50 euro pp!!!

Onze Brancheborrels zijn al jaren een succes, maar nu geven we direct bruikbare inhoudelijke informatie icm een netwerkborrel en dan haakt de branche blijkbaar af...Het SEO-congres dat we op 9 december gepland hebben is helemaal praktijkgericht en voor iedere eventprofessional in 2010 en verder essentieel:

Een middag in het nieuwe DeLaMar Theater waar onder meer zoekmachinemarketeer Keesjan Deelstra u direct bruikbare tips geeft. Uw opdrachtgever is immers online en zoekt met bepaalde woorden in Google naar een eventaanbieder. Naar u dus. Dan moet u er voor zorgen dat uw site bovenaan komt te staan! Nogmaals, u krijgt bruikbare tips om zo hoog mogelijk in Google te komen en itt de goed scorende AdWords-campagnes kost dit een fractie van uw budget...

Met dit als insteek, hoe kan het dan dat eventcollega's daar niet heen willen? Om zeker te zijn dat het niet de prijs is, heeft EventBranche.nl besloten om de toegangsprijs te verlagen tot onder de kostprijs. Om in te schrijven, klik op onderstaande aanbieding:

SEO Congres: 50,- euro*

of

Neem nu een abonnement op ons vakblad a 99 euro en krijg een gratis entreebewijs voor het SEO Congres*

* deelnemers die zich al ingeschreven hebben, krijgen vanzelfsprekend dezelfde korting.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.