OCEANDIVA+vindt+in+Best+of+Events+nieuwe+Duits+thuishaven
Nieuws

OCEANDIVA vindt in Best of Events nieuwe Duits thuishaven

OCEANDIVA zette eerder al koers naar de Duitse eventbranche en laat zich nu ook zien op de Duitse eventbeurs Best of Events in Dortmund.

Dat de globalisering voor de live communicatie branche niet stopt, is bekend bij OCEANDIVA. Sinds 2008 stort de aanbieder van varende evenementenlocaties zich vanuit de haven van Düsseldorf op de Duitse markt. De koers naar BEST OF EVENTS op 19 en 20 januari in Dortmund is dan ook gezet. Best of Events is de toonaangevende internationale vakbeurs voor business communication, live marketing en de eventbranche.

Groeimarkt Duitsland
'Best of Events is voor ons als Nederlands bedrijf het ideale platform om de dialoog aan te gaan met onze leveranciers, partners en klanten. Vooral het contact met de doelgroep is uiterst belangrijk', vertelt directeur Edwin Petersen. 'Veel event planners hebben geen idee wat de mogelijkheden zijn van de drie multi-functionele schepen en hoe sterk wij zijn in de bereikbaarheid van een evenement. Daarom zijn de ontmoetingen van de doelgroep zeer belangrijk voor ons.'

Beursorganisator Bea Nöhre van de CC Corporate Communications GmbH is blij met de deelname van OCEANDIVA uit Nederland: 'Al vele jaren hebben wij herhaaldelijk exposanten uit Nederland. We ervaren het enthousiasme en de flexibele benadering van onze Nederlandse collega's als een verrijking voor deze toonaangevende vakbeurs voor Business Communication, live marketing en de eventbranche.'

Alle branchegenoten zijn van harte welkom op stand C44/Hall 4. Op de stand is 's avond na afloop van de beursdag een borrel.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.