OCEANDIVA+breidt+uit+en+gaat+met+1mln+obligaties+definitief+naar+Londen
Nieuws

OCEANDIVA breidt uit en gaat met 1mln obligaties definitief naar Londen

Varende evenementenlocatie OCEANDIVA maakt in 2019 definitief de overtocht naar Londen, dankzij het minimale streefbedrag van één miljoen euro aan obligaties; dat ruimschoots is behaald. OCEANDIVA is hiermee de eerste in de branche die haar doel bereikt door de obligatiemarkt op te gaan.

Fotocredits: Oceandiva

De plannen voor de uitbreiding naar Londen zijn al in een vergevorderd stadium. Het schip zou in eerste instantie in de London Royal Dock’s komen te liggen, dichtbij het Excel Centre, O2 Arena en Canary Warf. Echter zijn de Londense autoriteiten zo enthousiast over het unieke concept van OCEANDIVA dat er nu ook plek is vrijgemaakt in hartje Londen vlak naast de Tower Bridge. Edwin Petersen (CEO): 'We vieren dit jaar ons 15-jarig jubileum. En als kers op de taart zijn nu ook de obligaties een groot succes. Hierdoor kunnen we onze internationale dromen nóg verder uitrollen.'

Met deze ontwikkeling ligt een eventuele uitbreiding om de hoek. Naast de nieuwe locatie is het echter nog onduidelijk of de huidige vloot ook daadwerkelijk zal worden uitgebreid met een nieuw schip. Wel zou er als sprake zijn van een samenwerking met een Britse cateraar die de dagelijke exploitatie voor zijn rekening zal nemen. EventBranche.nl zal deze ontwikkelingen op de voet blijven volgen!


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.