OCEANDIVA breidt uit en gaat met 1mln obligaties definitief naar Londen

23-02-2018 - Varende evenementenlocatie OCEANDIVA maakt in 2019 definitief de overtocht naar Londen, dankzij het minimale streefbedrag van één miljoen euro aan obligaties; dat ruimschoots is behaald. OCEANDIVA is hiermee de eerste in de branche die haar doel bereikt door de obligatiemarkt op te gaan.

Fotocredits: Oceandiva

De plannen voor de uitbreiding naar Londen zijn al in een vergevorderd stadium. Het schip zou in eerste instantie in de London Royal Dock’s komen te liggen, dichtbij het Excel Centre, O2 Arena en Canary Warf. Echter zijn de Londense autoriteiten zo enthousiast over het unieke concept van OCEANDIVA dat er nu ook plek is vrijgemaakt in hartje Londen vlak naast de Tower Bridge. Edwin Petersen (CEO): 'We vieren dit jaar ons 15-jarig jubileum. En als kers op de taart zijn nu ook de obligaties een groot succes. Hierdoor kunnen we onze internationale dromen nóg verder uitrollen.'

Met deze ontwikkeling ligt een eventuele uitbreiding om de hoek. Naast de nieuwe locatie is het echter nog onduidelijk of de huidige vloot ook daadwerkelijk zal worden uitgebreid met een nieuw schip. Wel zou er als sprake zijn van een samenwerking met een Britse cateraar die de dagelijke exploitatie voor zijn rekening zal nemen. EventBranche.nl zal deze ontwikkelingen op de voet blijven volgen!


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. ss Rotterdam

  ss Rotterdam, The start of new memories!
 2. Constant in Beweging

  Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en is de grondlegger van de...
 3. Nationaal Militair Museum

  Het Nationaal Militair Museum is de evenementenlocatie met allure, te midden...
 4. Watergoed

  Evenementenlocatie Watergoed: een unieke en multifunctionele locatie die de...
 5. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners