Noordwijk+presenteert+zichzelf+in+hartje+Londen
Nieuws

Noordwijk presenteert zichzelf in hartje Londen

Een briljante actie van Noordwijk Marketing aan de Thames: als de eventmanager en meetingplanner niet naar Noordwijk komt, komt Noordwijk wel naar de meetingplanner...

Noordwijk koos er, als tweede internationale congresplaats van Nederland, voor om de zaken eens om te draaien en Holland’s Finest Beach naar London te brengen. Door een laagdrempelig evenement in hartje Londente geven werd er in een avond een grote groep eventplanners geënthousiasmeerd.

200 eventplanners
Noordwijk Marketing organiseerde samen met zeven partners een Beachparty aan de Thames op donderdag 30 september jl. Een delegatie Noordwijkers reisde daarom voor een dagje af naar London om zo’n 200 voor Noordwijk belangrijke eventplanners uit de regio Groot London kennis te laten maken met ‘Holland’s Finest Beach’ en Hollandse gezelligheid.

Succes
Het feest in London kon direct na afloop een succes genoemd worden. De positieve en lovende reacties kwamen niet alleen van de kant van Noordwijk, maar ook van de aanwezige eventplanners in Londen. Deelnemers aan het ‘Holland’s Finest Beach visits Londen’ event waren Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, NH Leeuwenhorst, Palace Hotel, Space Expo, De Baak en de Koninklijke Beuk.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.