Nieuwe+meetinglocatie+in+Amsterdam
Nieuws

Nieuwe meetinglocatie in Amsterdam

Pand020 opent op 1 oktober haar deuren. Het bedrijfsverzamelpand op het Westergasfabriekterrein biedt ruimte aan zelfstandig professionals, maar heeft ook ruimte voor meetings, workshops en vergaderingen.

Pand020 is gevestigd in het oude stadsdeelkantoorpand, een van de monumentale panden in het Cultuurpark Westergasfabriek. Pand020 richt zich specifiek op de HR-sector en organisatieontwikkeling.

De kantoor- en vergaderlocatie beschikt over 17 betaalbare en compleet ingerichte ruimtes. Bij binnenkomst is er een receptie, leestafel en een grote open ruimte met 30 flexibele werkplekken. Daarnaast zijn er 3 comfortabele coach/overlegplekken, 7 rustige werkkamers en 4 vergaderruimtes voor 8 personen. Voor grotere gezelschappen zijn op de eerste verdieping 2 multifunctionele zalen beschikbaar met een capaciteit tot 40 personen.

Evenementen
'Bovendien is pand020 ideaal voor bedrijven en instellingen die voor werknemers of relaties een originele locatie zoeken voor het organiseren van een zakelijk evenement', weet Mellliemke de Smit, initiatiefnemer en eigenaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.