Nieuwe+eventlocatie+geopend+in+de+Efteling+%28FOTO%27S%29
Nieuws

Nieuwe eventlocatie geopend in de Efteling (FOTO'S)

Maar liefst 230 Nederlandse burgemeesters hebben gistermiddag onder aanvoering van directievoorzitter van de Efteling en 'burgemeester' Bart de Boer Raveleijn geopend, een magische stad midden in de Efteling, die ook ingezet kan worden voor evenementen op maat.

Foto's: De Efteling

De 'magische stad' in de Efteling, die met het doorknippen van een honderd meter lang lint werd geopend, bestaat uit drie verschillende accommodaties: een kantoorfaciliteit, een grote openluchtarena en een horeca- en arrangementenlocatie.

'Troonzaal'
Het kantoor van Raveleijn beschikt over een aantal 'bijzondere vergaderruimten', waaronder de Troonzaal. Deze vergaderzaal biedt plaats aan ongeveer twintig personen en is, ondanks het Middeleeuws ogend karakter, voorzien van de modernste technieken om te kunnen vergaderen.

Openluchtarena 
De openluchtarena biedt plaats aan maximaal duizend personen en kan buiten de openingstijden van het park exclusief ingezet worden voor een 'evenement op maat'. Gedurende openingstijden vormt de arena het decor voor een mysterieuze parkshow

'Het Wapen van Raveleijn'
In Het Wapen van Raveleijn, een horeca- en arrangementenlocatie met een 'bourgondisch tintje' en een open keuken, kan met maximaal 500 mensen worden geluncht, gedineerd en geborreld. Dit kan in combinatie met de parkshow in de vorm van een arrangement of in combinatie met een 'evenement op maat'.

Meer informatie
De Efteling biedt verschillende zakelijke mogelijkheden aan, maar voor een uniek en op maat gemaakt evenement kan contact opgenomen worden met de sales-afdeling van het attractiepark. Telefoonnummer: 0416-288111. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.