Nieuwe+evenementenlocatie+in+Woerden%3A+glazen+kas+op+het+dak%3F
Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie in Woerden: glazen kas op het dak?

EVENEMENTENLOCATIE - Een glazen kas, op een dak in Woerden met uitzicht over de oude binnenstad. Dat is kort samengevat het concept van KAS evenementenlocatie op het dak van MeetINoffice. De nieuwe locatie biedt in combinatie met het reeds aanwezige restaurant plek aan 200 bezoekers.

Op het dak van congres- en vergaderlocatie MeetINoffice is uitgebreid tot evenementenlocatie voor bedrijfsevenementen. De kas kan in combinatie met het reeds aanwezige restaurant en dakterras 200 personen verwelkomen. Met een innoverend videoprojectiesysteem van 50m2 in de plenaire ruimte is MeetINoffice een onderscheidende locatie geworden voor zakelijke evenementen. 'Met deze vernieuwingen zetten we een unieke ervaring neer voor de bezoekers van een evenement', aldus Dennis Maaswinkel.

KAS evenementenlocatie
De bouw van de kas op het dak is inmiddels afgerond. De kas is gebouwd door kassenbouwers uit het Westland maar aangepast tot een comfortabele verblijfsruimte. Zo is de kas voorzien van extra dik glas en wordt de ruimte verwarmd en gekoeld door een duurzaam bodem-energiesysteem. Vanuit de kas is er een uniek vrij uitzicht over Woerden en omgeving waaronder het historische stadscentrum. De ruimte is geschikt voor onder andere borrels, luxe diners en zakelijke lunches. De catering wordt bereid in de open keuken waar in de kas gekweekte producten worden gebruikt. Zo wordt er onder andere rucola, tomaat, ui en munt voor verse muntthee in de kas tussen de gasten gekweekt.

50m2 videoprojectie
In 2017 is de grootste ruimte, de Congreszaal, van MeetINoffice voorzien van een enorme videowand van 50m2 met het innoverende ‘Moods on demand’. Met dit systeem kan de neutraal ingerichte plenaire zaal met één druk op de knop naar een sfeer worden omgetoverd die aansluit bij het thema van de bijeenkomst of de look & feel van organisaties. De Congreszaal heeft een capaciteit van ruim 200 personen en is goed te combineren met de kas.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.