Nieuw+in+de+eventbranche%3A+Business+Boxing+Gala+voor+bedrijven
Nieuws

Nieuw in de eventbranche: Business Boxing Gala voor bedrijven

EVENEMENTENLOCATIE STUDIO - Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het nieuwe concept van evenementenlocatie Studio A12 speelt in op deze trend! Een ‘Business Boxing Gala’ voor uw bedrijf of organisatie kan nu realiteit worden.

'Het concept is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding in zit', vertelt Sabine van Dam van Studio A12. 'Medewerkers, relaties of leveranciers worden sportief uitgedaagd voor een battle in de boxring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala tijdens trainingen door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen.'

Het boksgala is spectaculair! Alle medewerkers/relaties worden uitgenodigd om de boxers luidkeels aan te moedigen. Met een echte boksring, rondemissen, officiële  jury en muziek. De kandidaten worden onder begeleiding van door hen zelf gekozen opzwepende muziek aangekondigd door een professionele speaker. En dan barst de strijd los! Het boksen is recreatief, dus zeker wel sportief maar altijd met respect voor de tegenstander.

Studio A12 is een multifunctionele evenementenlocatie in Utrecht. De locatie heeft capaciteit voor 4.000 gasten, is uitstekend gelegen direct aan de A12 en heeft een groot eigen parkeerterrein voor 1.200 auto’s.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.