Naomi de Wit (HvA) winnares IDEA Talent Scout in Studio 21

24-11-2017 - BRANCHEORGANISATIE - Het is een groot goed: het stimuleren en begeleiden van talenten. In de eventbranche speelt IDEA, de brancheorganisatie voor bureaus, daar een grote rol in met de IDEA Talent Scout. Dit jaar kwamen diverse hogescholen met hun talenten richting Studio 21 in Hilversum. Een plaatje van een evenement, waar diverse bureaus en IDEA de verantwoordelijkheid pakten om talent een kans te geven.

Na een opening door Maarten Schram (IDEA) nam EventBranche.nl de talenten mee langs 20 ontwikkelingen die de eventbranche in 2018 vorm gaan geven. Daar onstonden al de eerste mooie discussies. Op de vraag welke ontwikkelignen de studenten missen, kwamen onder meer gamification en inclusiviteit naar voren. De laatste ontwikkeling was een opmerking van Diko Kemmer, die daarmee een #jointheLIVErevolution t-shirt won. Vervolgens was het aan de bureaus om zichzelf in een open tafeldiscussie te presenteren en vragen van de studenten te beantwoorden. Na het uitwerken van een casus en de presentaties per student, kwam uiteindelijk de winnares van IDEA TALENT SCOUT uit de bus rollen: Naomi de Wit van HvA won.

De Wit studeert toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam, doet op dit moment een minor experience- en eventmanagement en won de competitie door een prikkelende link te leggen tussen haar studierichting en het live communicatie vak. Zij heeft er voor gekozen een coachingstraject in te gaan met en bij jurerend IDEA-bureau Kingcanary. Florentine Rouppe van der Voort (Stenden) werd tweede en Maudy Salfischberger (Fontys Academy for Creative Industries) nummer drie. Jury-voorzitter Herman Dummer van Events in Business riep de scholen op om na te denken over kruisverbanden met andere opleidingen, getriggerd door winnares Naomi die vanuit de toegepaste psychologie evenementen benadert.

Winnares Naomi pitcht zichzelf vanaf 03.40:

De vierde editie van het talent event IDEA Talent Scout, vond gisteren plaats in Studio 21 in Hilversum. Circa 25 talenten van 6 partner hogescholen streden om de felbegeerde titel. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. VeBON

  De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers.
 2. Kenniscentrum Evenementenveiligheid

  Bij het organiseren van (grootschalige) evenementen komen op het gebied van veiligheid uiteenlopende onderwerpen bij...
 3. Genootschap voor Eventmanagers

  Het Genootschap voor Eventmanagers is in 2002 opgericht om de positie van de eventmanager binnen het Nederlandse...
 4. VVEM

  De VVEM is de vereniging voor professionals in de evenementenbranche en vertegenwoordigt zo'n 100 bedrijven uit...
 5. MPI Nederland

  MPI Nederland bestaat sinds november 1994 en is het Nederlandse onderdeel van de internationale vakorganisatie...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners