MPI+Nederland%3A+door+educatie+sterke+ledengroei
Nieuws

MPI Nederland: door educatie sterke ledengroei

MPI Nederland zal de komende twee bestuursjaren inzetten op een sterke ledengroei, dat wil zij onder andere bereiken door het aanbieden van nog hoogwaardiger educatie voor haar leden.

 

Foto: Na afloop volgde het MPI-bestuur een workshop paardenfluisteren van Span of Control

Dit is één van de speerpunten van het nieuwe businessplan van het bestuur Bouwman dat na de Algemene Ledenvergadering van 26 augustus in werking zal treden.

Tijdens de eerste Boardretreat onder leiding van de aanstaande voorzitter Berend Bouwman in evenementenlocatie het Glazen Huis werden de eerste schetsen van zijn businessplan 2011-2013 aan het zittend bestuur getoond. 'MPI Nederland is klaar om haar rol als autoriteit binnen de Nederlandse meeting- en eventbranche verder uit te bouwen en ledengroei is daarbij de belangrijkste doelstelling. Naast ledengroei zal er worden ingezet op drie kernwoorden voor de leden, namelijk: Voordeel, Voorrang en Voorrecht. Deze drie kernwoorden moeten de leden van MPI Nederland nog meer Return on Investment bieden en daarmee het lidmaatschap nog waardevoller maken', aldus de Meeting Professionals International.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.