Monsterverbond+tussen+XSAGA+en+De+Vries+Producties
Nieuws

Monsterverbond tussen XSAGA en De Vries Producties

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - XSAGA Festivals, hét bureau voor kwalitatieve festivals in Nederland, zo zet de opvallende samenwerking tussen XSAGA en De Vries Producties hun nieuwe label in de markt. Een label waar festivals en live communicatie samenkomen.

Festivals meer beleving, echte connectie en hogere kwaliteit geven, wordt het doel van het nieuwe XSAGA Festivals. XSAGA Festivals is een initiatief en samenwerkingsverband van twee bewezen en gerenommeerde productiebureaus: De Vries Producties en live & communicatie bureau XSAGA. De Uitmarkt 2018 en de feestelijke viering van 50 jaar Bijlmer zijn de eerste twee grote en kwalitatieve festivalprojecten van XSAGA Festivals waarbij Frans de Vries als producent leiding zal geven.

Met dit nieuwe initiatief onderstrepen XSAGA en De Vries Producties het groeiende belang en de blijvende impact van goede festivals. Beide bureaus hebben de afgelopen jaren veel specifieke kennis opgedaan met het succesvol organiseren van events en festivals. De Vries Producties heeft al 25 jaar ervaring met toonaangevende en gewaardeerde festivals als De Uitmarkt in Amsterdam, het Vondelpark Openluchttheater en het Kwaku Summer Festival in de Bijlmer. XSAGA is al jaren erkend marktleider in de wereld van live communicatie, zoals de spectaculaire heropening van het Rijksmuseum, de Nationale Museumweek en het jaarlijkse Allerhande Kerstfestival voor Albert Heijn. Beide bureaus gaan binnen dit nieuwe label hun krachten bundelen om daarmee nieuwe synergie te creëren tussen de twee bestaande domeinen.

Frans de Vries (De Vries Producties):

“Deze kwalitatieve samenwerking geeft onze partners in de culturele en sociale sector een veel stevigere en ook meer strategische basis voor de organisatie van hun festivals. Met XSAGA Festivals schuiven twee werelden ineen en bieden wij partners een breder pakket aan mogelijkheden.”
 

Patrick Roubroeks (XSAGA):

“Het belang van festivals neemt toe. Mensen en merken hebben steeds meer behoefte aan direct en écht contact. Sociale- en culturele festivals behoorden echter nog niet tot de scope van XSAGA. Deze samenwerking met De Vries Producties geeft die nu gewenste verbreding. In een wereld waarin digitale communicatie de boventoon lijkt te voeren, is de kracht van ‘live’ essentieel om mensen te verbinden en merkvoorkeur te creëren en te behouden.”


XSAGA en De Vries Producties blijven ook als zelfstandige merken en bedrijven bestaan, met hun eigen klanten en eigen projecten. XSAGA Festivals komt daar nu als nieuwe projectorganisatie bij. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.