Minister+Jan+Kees+de+Jager+verkozen+tot+meest+invloedrijke+persoon+van+2010
Nieuws

Minister Jan Kees de Jager verkozen tot meest invloedrijke persoon van 2010

Op vakbeurs event 11 is woensdag 30 maart minister Jan Kees de Jager onder zeer grote belangstelling verkozen tot meest invloedrijke persoon in de eventbranche van 2010. Hans Bakker (RAI) en Gerben Plasmeijer (IDEA) werden respectievelijk tweede en derde.

Video: Mediacentrum Hilversum

Op de stand van EventBranche.nl maakten uitgever Marion Andriessen en hoofdredacteur Sjoerd Weikamp, na een pakkende TOP 40-film van Media Centrum Hilversum, de top 3 bekend. Helaas was de grote winnaar minister Jan Kees de Jager verhinderd, maar het EventBranche-team kondigde aan de award alsnog aan hem te overhandigen.

De top 5 van de TOP 40*:

1. Jan Kees de Jager - zijn werkkostenregeling heeft invloed op de gehele branche

2. Hans Bakker - zowel de indrukwekkende congressen die hij binnenhaalde voor de RAI, met een enorme spin-off voor veel toeleveranciers en hotels, als het succes van Elicium.

3. Gerben Plasmeijer - zette met IDEA de eventbranche op een nationaal mediapodium, hervormde de branchevereniging en was ook één voorzitters die op de barricade klom tegen de werkkostenregeling.

4. Bert Habets (RTL) - Nam Wentink Events over en kondigde aan met Radio 538 ook grote stappen te zetten op evenementenniveau

5. Riemer Rijpkema (CLC VECTA) - Leidde de fusie, sprong eveneens op de bres tegen de werkkostenregeling en startte een groot branchebreed onderzoek
 

>> Later meer >>

* De rangschikking werd bepaald door het juryoordeel (dat voor 2/3 meetelde en een kleine 600 ingevulde publieksjury formulieren, die voor 1/3 meetelden)

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.