Midden+Nederland+Hallen+huisvest+in+eerste+jaar+al+meer+dan+100+events+en+denkt+na+over+uitbreiding
Nieuws

Midden Nederland Hallen huisvest in eerste jaar al meer dan 100 events en denkt na over uitbreiding

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Een nieuwe evenementenlocatie in de markt zetten, is een vak apart. EventBranche.nl volgde de bouw en opening van de Midden Nederland Hallen. Mooi om te zien dat zij het eerste jaar succesvol afsluiten. De multifunctionele eventlocatie Midden Nederland Hallen was in 2017 het decor van ruim 100 events en denkt al na over uitbreiding.

Onder andere Lidl, INRetail, NVM, Rabobank en FrieslandCampina maakten in het openingsjaar gebruik van de nieuwe evenementenlocatie. 'We wisten dat er ruimte in de markt was voor een grote, multifunctionele en duurzame evenementenlocatie in het midden van het land, maar de belangstelling in het eerste jaar overtreft onze verwachtingen', blikt accountmanager Chantal Batenburg van Midden Nederland Hallen terug.

Ook na de opening is er nog flink geïnvesteerd in de Midden Nederland Hallen, laat Batenburg weten. Zo zijn er 500 zonnepanelen op het dak geplaatst om het complex energieneutraal te maken. 'Verder hebben we goed geluisterd naar de feedback van evenementenorganisatoren. Inmiddels durf ik te zeggen dat de kinderziektes eruit zijn. Het team is op elkaar ingespeeld en onze standaarden zijn geoptimaliseerd, onder meer door het toevoegen van nieuwe technische faciliteiten. Daardoor kunnen we organisatoren op hoog niveau ontzorgen en bezoekers een optimale eventbeleving bieden.'

Tweede evenementenhal?
In 2018 mikt de Midden Nederland Hallen op een groei van het aantal bezoekers met 15 procent. Een aantal grote bedrijven heeft al aangekondigd volgend jaar naar de Midden Nederland Hallen te komen. 'Ondertussen denken we al na over het vergroten van onze capaciteit. We willen een tweede evenementenhal en een hotel op het complex realiseren zodat we nog grotere en meerdaagse evenementen kunnen gaan hosten.'

De evenementenlocatie Midden Nederland Hallen ligt aan de snelwegen A1 en A30 in Barneveld. Het complex bestaat uit een expohal van 2500 m2, een auditorium dat ruimte biedt aan 2500 bezoekers, 20 subruimtes voor 50 tot 350 personen en een grand café met horecafaciliteiten. Het totale vloeroppervlak van de Midden Nederland Hallen beslaat 10.000 m2. Buiten zijn er 1350 gratis parkeerplaatsen. De nieuwe evenementenlocatie richt zich met name op beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en kick-offs.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.