MICE%3A+Congresstad+Zwolle+binnen+%C3%A9%C3%A9n+jaar+al+49+partners
Nieuws

MICE: Congresstad Zwolle binnen één jaar al 49 partners

Zwolle roert zich op de zakelijke markt. Congresstad Zwolle bestaat nu ruim een jaar en heeft al 49 partners aan zich weten binden. Gezamenlijk willen zij Zwolle als Congresstad nog beter op de kaart zetten. Dit onder de profilering: “Zwolle, de stad als gastheer".

Congresstad Zwolle is in 2010 officieel van start gegaan. Het doel is om de stad Zwolle gastheer te laten zijn van congressen. Congresstad Zwolle wil laten zien dat er veel mogelijk is binnen de stad en treedt dan ook graag op als intermediair voor de organisatie van een congres.

49 Partners
Uiteraard kan Congresstad Zwolle niet alleen als gastheer optreden. Hiervoor heeft zij haar partners hard nodig. Binnen een jaar zijn er nu 49 partners die dit doel gezamenlijk met Congresstad Zwolle willen verwezenlijken. Deze partners zijn onder andere hotels/ restaurants, congreslocaties, audiovisuele – en vervoersbedrijven, recreatieve aanbieders en zelfs locale organisatoren. Hierdoor wordt een compleet aanbod van de stad en de mogelijkheden gegeven.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.