MaryLoes+Baur%2DMurk+nieuwe+General+Manager+bij+Bilderberg
Nieuws

MaryLoes Baur-Murk nieuwe General Manager bij Bilderberg

MaryLoes Baur-Murk (40) is per 14 februari benoemd tot General Manager van Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen.

MaryLoes Baur-Murk is afkomstig van Bilderberg Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag, waar ze ruim zes jaar als Manager verantwoordelijk was voor de Front Office, Revenue en Reserveringen van het hotel. Tegelijkertijd doet ook Jeroen te Riele zijn entree bij Bilderberg hotel Château Holtmühle als Chef de Cuisine in de keuken van het bijbehorende restaurant ‘Die Alde Heerlickheijt’. Het hotel is in zijn geheel af te huren voor zakelijke evenementen.

Baur-Murk studeerde Hotelmanagement aan de Hogeschool Tio in Hengelo. Daarna was zij werkzaam bij diverse hotels, waaronder ook Bilderberg Château Holtmühle. Van 1999-2004 was zij hier werkzaam bij de afdelingen Particuliere Reserveringen en Banquet Reserveringen. Jeroen te Riele was voorheen werkzaam bij kuurparadijs Schloss Elmau in Beieren als Chef van het met een ster bekroonde restaurant Luce d’Oro. Daarvoor was hij werkzaam op Saba als Chef van het restaurant van het exclusieve Queens Gardens Resort (Hampshire Classic). 'Jeroen is het meest gecharmeerd van de mediterrane keuken en hij verheugt zich erop om Château Holtmühle en restaurant ‘Die Alde Heerlickheijt’ nadrukkelijk op de culinaire kaart van Nederland te zetten.' 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.