Marloes+Keek+van+Courtyard+by+Marriott+verkozen+tot+Global+Sales+Leader
Nieuws

Marloes Keek van Courtyard by Marriott verkozen tot Global Sales Leader

De Sales Manager van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel, Marloes Keek, is verkozen tot global sales leader 2010 binnen de Marriott-groep.

Eind maart zal zij persoonlijk deze award in ontvangst nemen op de Marriott GM's Conferentie in Indianapolis USA. Courtyard is het meest succesvolle hotelconcept van Marriott International en heeft meer dan 900 hotels. Het is daarmee de derde hotelketen ter wereld.

Marloes was volledig verrast toen zij afgelopen week van haar General Manager, Roger Langhout, te horen kreeg dat zij de winnaar is van deze mooie prijs. 'Het is fantastisch. Een zeer grote verrassing en een hele eer, maar alleen had ik het niet gekund. Wij hebben een top team waarbij iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om zo'n fantastisch mogelijk resultaat te behalen voor 2010. We gaan dit jaar net zo door als in 2010, zodat we 2011 ook zo goed kunnen afsluiten', aldus Keek.

Ondanks dat Marloes pas 2,5 jaar werkzaam is voor het hotel dat onderdeel is van Claus Hotel & Event Center te Hoofddorp, heeft Marriott haar deze prijs toegekend omdat zij vanuit een moeilijke economische situatie op ongekende wijze de hotelbezetting heeft weten te doen stijgen. Het hotel is een van de drukst bezette hotels rond Schiphol.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.