Maksim+Partycentrum+profileert+zich+met+bruidsbeurs+ook+als+beurslocatie
Nieuws

Maksim Partycentrum profileert zich met bruidsbeurs ook als beurslocatie

Maksim Partycentrum in Westervoort bij Arnhem kondigde eind vorig jaar na de verbouwing al aan stappen te gaan zetten op de zakelijke markt. De locatie huisvestte onlangs een bruidsbeurs.

Ruim 300 bezoekers overtroffen elke verwachting die de organisatie van de bruidsbeurs in Maksim partycentrum zich vooraf had gesteld. Doordat de werkzaamheden aan de parkeerplaats van Maksim nog niet geheel zijn afgerond was parkeren een lastige zaak en moest worden uitgeweken naar alternatieve parkeerplaatsen.

'De betoverende ambiance van de zaal die geheel in het wit was uitgevoerd maakte veel goed voor de bezoekers. Maar liefs twintig verschillende leveranciers rond het voorgenomen huwelijk presenteerden zich op een gastvrije wijze. De informatiestands werden druk bezocht. Hoogtepunt van de beurs waren de sprookjesachtige modeshows van de nieuwste collecties bruidsjurken. De toekomstige bruidjes keken hun ogen uit en waanden zich even op de mooiste dag van hun leven', aldus een realistische eventmanager van de evenementenlocatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.