Maksim+Partycentrum+geopend+door+KvK%2Ddirecteur
Nieuws

Maksim Partycentrum geopend door KvK-directeur

Met een spectaculaire lasershow opende de directeur van de kamer van koophandel Ronald Migo het ingrijpend verbouwde Maksim Partycentrum in Westervoort. De locatie is in korte tijd omgebouwd tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Het anticyclisch ondernemen van Maksim Partycentrum-eigenaar Karakaya werd door Migo geprezen: 'Juist in tijden dat het minder gaat moet een ondernemer blijven investeren en innoveren. Het prachtige partycentrum met ruimte voor 800 personen en alle moderne faciliteiten is bij uitstek geschikt en zeer interessant voor de zakelijke markt.'

'Het (Gelderse) bedrijfsleven heeft er weer een prachtige locatie bij voor personeelsfeesten, vergaderingen en congressen, seminars, beurzen etc. Met Duitsland op een steenworp afstand en als volgend jaar ook nog het treinstation voor de deur klaar is kunnen we met recht zeggen dat Maksim Partycentrum klaar is voor de toekomst', aldus Migo over de evenementenlocatie onder de rook van Arnhem.

EventNed
Tevens is gelijktijdig het Organisatiebureau EventNed gelanceerd. EventNed is een samenwerking tussen een aantal succesvolle partijen die samen elk verantwoordelijk zijn voor de invulling van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. De deelnemers zijn onder andere Servontyn Catering, Thomas.nl interieur en decoraties, Light FX Professionele licht- lasershows en geluid, Het Trouwhuys feestelijke decoraties, Fidato audiovisuele ondersteuning, MDCJA Entertainment PR en Communicatiebureau.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.