Maison+van+den+Boer+maakt+naam+op+World+Expo
Nieuws

Maison van den Boer maakt naam op World Expo

Cateraar Maison van den Boer is verantwoordelijk voor de catering in het Nederlandse paviljoen op de World Expo in Shanghai.

Op 1 mei opende Minister-President Jan-Peter Balkenende op feestelijke wijze het Nederlandse Paviljoen ‘Happy Street’ op de World Expo in Shanghai. In het bijzijn van de Commissaris-Generaal van het Nederlands Paviljoen, Walter van Weelden, knipte Balkenende een oranje lint door waarna honderden ballonnen de lucht in gingen. Hierna maakte de Minister-President een rondgang over het paviljoen voor een bezichtiging van alle huisjes in diverse bouwstijlen met Nederlandse producten. Na zijn bezoek tekende Balkenende het gastenboek in de Kroon, een prachtige VIP-lounge op 24 meter hoogte met uitzicht op de skyline van Shanghai en de naburige paviljoens.
 

Van den Boer met Chinese touch
Maison van den Boer verzorgt vanaf 1 mei de hospitality in de Kroon. Tot eind oktober worden hier enkele duizenden speciale gasten van de Nederlandse Economische Voorlichtingsdienst (EVD) en haar partners gastvrij ontvangen, alwaar zij kunnen genieten van Hollandse specialiteiten die met een Chinese ‘touch’ worden gepresenteerd. Daarnaast verzorgt de Veghelse cateraar de exploitatie van de bijzonder vormgegeven publiekscatering. De EVD verwacht dat 7 miljoen mensen van de in totaal 70 miljoen Expo-bezoekers de ‘Happy Street’ van het Nederlandse Paviljoen zullen bewandelen.

Toppunt
“Dit evenement belooft het toppunt van Holland promotie te worden. Voor Maison van den Boer is het een fantastische eer om tijdens een dergelijk evenement een Nederlands restaurant aan de andere kant van de wereld te mogen exploiteren”, aldus Noud van den Boer, CEO Koninklijke Van den Boer Groep. Het projectteam van Maison van den Boer wordt overall aangestuurd door event-marketingbureau De Vries & Partners, dat verantwoordelijk is voor het totale venuemanagement van het Nederlands Paviljoen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.