Leegstaand+caf%C3%A9+blijkt+prima+pop%2Dup+evenementenlocatie+in+Doetinchem
Nieuws

Leegstaand café blijkt prima pop-up evenementenlocatie in Doetinchem

TIJDELIJKE EVENEMENTENLOCATIE - Het is helaas een gegeven, er zit nog altijd veel verloop in het aantal cafés en horecazaken. In Doetinchem, de centrumgemeente in de Achterhoek, staan ook enkele cafés te koop of zelfs volledig leeg. Teun ten Have van Toppers Professionals maakte van de nood een deugd en opent het café tijdens Koningsdag als pop-up locatie.

Het concept pop-up store is in de grote steden al redelijk ingeburgerd. Doordat het Doetinchemse café Freddy’s zijn deuren heeft gesloten, maar alles nog aanwezig en werkbaar is, grijpt Teun ten Have de mogelijkheid aan om ook in Doetinchem voor één dag te gaan knallen en weer leven in de brouwerij te krijgen met de pop-up locatie ‘Leve de Koning’.

‘Leve de Koning’ is voor één dag, tijdens Koningsdag, gevestigd op het Simonsplein 12A in Doetinchem. Het binnen en buitenterras zullen geopend zijn waar flink feest gevierd kan worden. Teun ten Have heeft ervaringen in de horeca en is eigenaar van Toppers Professionals, een horeca uitzendbureau en kan dus gemakkelijk een ervaren team voor ‘Leve de Koning’ samenstellen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.