Le+Champion+en+Intertent+verlengen+contract
Persberichten

Le Champion en Intertent verlengen contract

TIJDELIJKE ACCOMMODATIE EN TENTENVERHUUR - De langdurige en prettige samenwerking tussen Le Champion, één van de grootste sportverenigingen van Nederland, en Intertent, expert op het gebied van tijdelijke accommodaties, is wederom verlengd met een contract voor de komende jaren. Intertent blijft als exclusive supplier betrokken bij de projecten van Le Champion, zoals de TCS Amsterdam Marathon, Egmond Halve Marathon en Zandvoort Circuit Run.

Cees Pronk van Le Champion en Wouter Zick van Intertent zijn verheugd met het verlengen van het partnership. Cees Pronk: ‘Intertent is voor ons een uitstekende partner. Hun kracht is het meedenken met ons als organisatie om te komen tot een optimaal product waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.’ Wouter Zick: ‘Wij zijn trots dat Intertent al jaren dé vaste partner van deze mooie organisatie mag zijn en zijn blij met het vertrouwen van Le Champion in onze producten en dienstverlening voor hun prachtige evenementen.’

Bijschrift foto: v.b.n.b. v.l.n.r. Hans Bregman (Manager Facilitaire Zaken Le Champion), Roland de Boer (Directeur Intertent), Wouter Zick (Directeur Intertent) en Cees Pronk (Manager Evenementen Le Champion)

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.