Laatste kans: ontmoet de Brusselse MICE-markt op 2 oktober bij Strandzuid!

27-09-2017 - EVENEMENT VERKEERSBUREAU - Voor Nederlandse event-, congres- en beursorganisatoren is 2 oktober hét moment om de uiteenlopende mogelijkheden van Brussel als MICE-bestemming te ontdekken én 20 Brusselse organisaties met eventmogelijkheden te leren kennen.

Van bijeenkomsten in de top van het Atomium tot dineren in een tram die langs de mooiste plekjes van de stad rijdt. Brussel is, na de tragische gebeurtenissen in 2016, weer volledig ‘on top’ met zo’n 60.000 MICE-events per jaar. Reden voor Toerisme België voor Wallonië-Brussel en Toerisme Vlaanderen-Brussel om Brussel zelfstandig te maken als MICE-bestemming met een eigen vertegenwoordiging in Amsterdam.

Daarom organiseert Visit.Brussels op 2 oktober een kennis- en netwerkevent speciaal voor organisatoren van evenementen, congressen en meetings. Op deze dag neemt Brussel je mee naar de onlangs gerenoveerde eventlocatie Strandzuid en brengt je op de hoogte van alle cijfers, trends en ontwikkelingen in de MICE-branche. Tijdens de speeddate sessies van NetworkTables ontmoet je de partners van visit.brussels. Van de futuristische bezienswaardigheid Atomium, Wannapplay: we gamify your event, museum Train World tot aan de Brussels Special Venues.

MEET VISIT.BRUSSELS
Wanneer: 2 oktober
Waar: Strandzuid, Amsterdam
Direct gratis registreren

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners