La+Promesse%2DGroep+fuseert+met+The+Farm+Inc
Nieuws

La Promesse-Groep fuseert met The Farm Inc

De fusie tussen deze Brabantse bedrijven is een logische stap na een tijd van intensieve samenwerking. De beide bedrijven gaan samen verder onder de naam La Promesse, Connective Concepts & Events, vanuit de locatie in Oisterwijk.

Samen richten ze zich op de ontwikkeling van ‘connective concepts en events’: betekenisvolle communicatieconcepten die zorgen voor een duurzame verbinding met klanten. Waarbij de overtuiging is dat er, juist in dit virtuele tijdperk, enorm veel behoefte is aan persoonlijke ontmoeting, een ‘live’ verbinding, aanvullend met online communicatie.

Alex Bontenbal: 'La Promesse, Connective Concepts & Events biedt de klant een combinatie van de meest creatieve effectieve communicatie concepten met de perfecte uitvoering van live communicatie. Een ijzersterke formule.'

De beide bedrijven hebben samen een klantenportefeuille door heel Nederland met daarin ondermeer klanten als TNT express, Rabobank, Philips, Ballast Nedam, Vitens en ING. Eerder won La Promesse-Groep de Gouden Giraffe met het evenement ‘Tilburg Prominent’. Op 26 januari organiseert La Promesse een connective concept voor TNT Express en betrekt hierbij ook Rabobank International.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.