Kwart+van+de+kaarten+voor+Gouden+Giraffe+2017+al+verkocht%2E%2E%2E
Nieuws

Kwart van de kaarten voor Gouden Giraffe 2017 al verkocht...

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Vrijdag 2 februari 2018 is het zover: dé awardshow waar de hele eventbranche samenkomt in DeFabrique in Utrecht, om aan marketing en communicatie Nederland te laten zien wat live en events kunnen doen binnen de marcom-mix van bedrijven en organisaties. Inmiddels is al een kwart van de beschikbare kaarten verkocht.

Kom met uw opdrachtgevers, team of beste relaties naar de Gouden Giraffe 2017 en wees getuige van de beste evenementen van Nederland! Een prachtig evenement waar u optimaal kunt netwerken, u kunt laten inspireren door de beste evenementen en genieten van topcatering en een awardshow met een boodschap...

>> KOOP DIRECT UW KAARTEN VOOR GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS

Learn from the Best
In de middag kunt u tijdens het Learn From The Best Festivalprogramma al getuige zijn van de live pitches van de genomineerden; een kijkje in de keuken bij de beste evenementen en opvallende merken en bedrijven van Nederland. Tegenover de vakjury en het aanwezig publiek geven de cases inzicht in de aanleiding en doelstellingen van het event, het concept en de keuzes die hierbij gemaakt zijn, evenals de impact en het bereikte effect. Na Learn From The Best zal de vakjury zich terugtrekken om te bepalen wie er vandoor gaat met een gouden eventaward.

Na een revolutionair diner worden tijdens de awardshow, waarbij het thema Join The Live Revolution wederom centraal staat, de prijzen voor de meest effectieve en impactvolle eventmarketing en live communicatie uitgereikt in vijf categorieën. Daarnaast zal bekend worden wie de publieksprijzen, voor het meest innovatieve eventconcept én het meest creatieve eventconcept, in ontvangst mag nemen. Kortom, vier het vak! Leer! Inspireer en breidt uw netwerk uit met honderden eventprofs en opdrachtgevers.

KAARTEN ZIJN NU TE KOOP:


 

#jointheLIVErevolution
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.