Kronenburg viert 25-jarig jubileum en reikt Hospitality Award uit

01-09-2017 - HOSTESS SERVICE & PROMOTIE - 12.000 opdrachten, 3 vestigingen en 25 jaar verder maakt Kronenburg zich op voor een feestelijk jaar. Afgelopen dinsdag werd in het bijzijn van 100 genodigden geproost op het 25-jarig jubileum in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Daarnaast zijn ook de Hospitality Awards uitgereikt.

Tijdens het feestelijke moment reikte Pieter Schure, directeur van Pino Evenementen & Congressen de Hospitality Awards uit aan Kim Brouwer en Nanette Herwijer, beide uitblinkers op het gebied van gastvrijheid en Kronenburg hostesses pur sang.

‘Precies 24 jaar en 11 maanden geleden was ik nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de start van mijn bedrijf Kronenburg Promotie en Begeleiding. Met een computer uit mijn studententijd, fax en radiootje begon ik in een piepklein kantoor van 2x2m. Van kleine tot grote opdracht, van nationaal tot internationaal, van plechtig en officieel tot je kan het zo gek niet bedenken. Ik kan er een leuk boek over schrijven. Er is ongelofelijk veel veranderd maar persoonlijk contact, dienstbaarheid en service blijven onveranderd de pijlers van ons bedrijf. Wat een heerlijke branche!’, aldus eigenaresse Kim Kronenburg.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Kronenburg Promotie & Begeleiding

  Evenementen Hostess en Promotie -Op zoek naar een promoteam of hostesses? Gastvrouw, confrence assistant? Formeel of...
 2. Livetime Productions BV

  Livetime Productions is gespecialiseerd in technische productie van...
 3. Off-Road Verhuur

  Bij Off-Road Verhuur kunt u terecht voor het huren van vervoersmiddelen voor uw...
 4. Flexfurn

  Flexfurn is toonaangevend fabrikant en leverancier van klap- en stapelbaar...
 5. ExpoBull

  Expobull is een advies-, bemiddeling- en eventmanagementbureau, voor...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners