Krachtenbundeling tussen technisch producenten: Unlimited Productions en Livetime Productions

30-03-2018 - EVENEMENTENTECHNIEK - Met ingang van april 2018 bundelen technisch producenten Unlimited Productions B.V. uit Breda en Livetime Productions B.V. uit Reeuwijk hun krachten om de toekomstige ambities te realiseren. Onder leiding van de directieleden Willem Loos (CEO), Olivier Monod de Froideville (CCO) en Bart Roelen (COO) gaan zij hun dienstverlening gezamenlijk voortzetten en verbreden. Alle aandeelhouders en werknemers blijven aan boord en vormen gezamenlijk een team van 25 professionals met een brede en aanvullende expertise.

Beide bedrijven hebben een gezonde match in werkwijze, DNA, kernwaarden, visie en missie. Daarnaast hebben zij een goede aanvulling in portfolio en netwerk. De samenvoeging zorgt voor een marktleiderspositie in Europa met een groot wereldwijd netwerk. Livetime Productions is gespecialiseerd in grootschalige publieksevenementen, concerten, sportevenementen en zakelijke evenementen. Unlimited Productions is een sterke internationale speler op het gebied van zakelijke evenementen, publieksevenementen, festivals, artiesten- en tourmanagement. Door de samenvoeging van de bedrijven kunnen zij een breed spectrum bedienen op het gebied van de technische- en site productie van evenementen.

Livetime Productions en Unlimited Productions staan voor het eerst gezamenlijk op The Next Event. Absoluut de moeite waard om even langs te gaan op het Techniek-plein.

Sporen verdiend
Beide bedrijven hebben hun sporen verdiend in de branche. Livetime Productions is onder andere als technisch producent betrokken geweest bij: de inhuldiging van Koning Willem Alexander, de nationale herdenking MH17, het Allerhande Kerstfestival, de Volvo Ocean race (Pitstop Den Haag), de Rotterdam Marathon, Shell Generation Discover, de thuiskomst van de Olympische sporters en vele concerten in de Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy.

Grote namen
Unlimited Productions is bekend van onder andere grote internationale zakelijke evenementen voor merken als HP, LinkedIn, Isagenix, Booking.com, Vodafone en Philips, maar ook bekende (inter-)nationale festivals zoals Daydream Festival, Decibel Outdoor, 7th Sunday Festival, Tinderbox, Breda Live en publieksevenementen als Comedy & Concert in de Kuip en Gabbers in de Ziggo Dome. Daarnaast is een grote pijler van Unlimited Productions het verzorgen van tour- en productie ondersteuning voor artiesten wereldwijd. Grote namen als Tiësto, Martin Garrix, Sander van Doorn, Ferry Corsten en Showtek komen voor in het portfolio.

De komende periode wordt gebruikt om beide bedrijven operationeel te integreren. Op dit moment blijven beide kantoren (Breda en Reeuwijk) en bedrijfsnamen actief.

-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon: 085 48 43 300 / 088 548 38 46 of e-mail: contact@unlimited-productions.com / info@livetime.nl

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 2. Faber Audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf op de Europese verhuurmarkt van LED-schermen en in de...
 3. ACS audiovisual solutions

  ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels,...
 4. PRG Production Resource Group

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 5. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele concept. Door de jarenlange ervaring...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners