Joost+Frijlink+van+Omnivents+uitgeroepen+tot+ondernemer+van+het+jaar
Nieuws

Joost Frijlink van Omnivents uitgeroepen tot ondernemer van het jaar

EVENEMENTENLOCATIE - We zijn ons er maar al te goed van bewust dat er in vele regio's in Nederland prijzen worden uitgereikt voor de ondernemer van het jaar. Maar in dit specifieke geval maken we een uitzondering. Want Joost Frijlink van Omnivents Watergoed, een locatie die als enige al drie brancheborrels op haar naam heeft staan, is niet alleen vriend van de show maar mocht vorige maand ook een prijs in ontvangst nemen tijdens het evenement van Betuwe onderneemt Beter.

Een verrassingsbezoek 4 weken geleden maakte bekend dat Frijlink één van de drie titelkandidaten was voor de award ‘Ondernemer van het jaar’. Een verkiezing die jaarlijks georganiseerd wordt tijdens het event Betuwe Onderneemt Beter. Uit 61 voordrachten werden uiteindelijk Omnivents & Watergoed, Van Ginkel Groep BV en Choi Kwai International BV genomineerd.

Hoofdthema van deze verkiezing was: hoe zet jij de Betuwe op de kaart? Allereerst werden in de periode voorafgaand aan de verkiezing door een jury bedrijfsbezoeken afgelegd. Vervolgens was het op de avond zelf de beurt aan de aanwezigen in de zaal om hun stem uit te brengen. Tijdens deze spannende avond mocht, na het middelen van de uitslagen, Joost Frijlink zich uiteindelijk winnaar noemen. Hijzelf en zijn team zijn apetrots!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.