Jeroen+Sirag+naar+Conservatorium+Hotel+Amsterdam
Nieuws

Jeroen Sirag naar Conservatorium Hotel Amsterdam

Jeroen Sirag, een bekende naam in de eventbranche in binnen de hotelwereld, maakt een overstap van het Amstel Hotel naar het nieuw te openen Conservatorium Hotel in Amsterdam.

De Director of Sales en Marketing van het Amstel Hotel, Jeroen Sirag, verruilt zijn huidige werkplek voor de nieuwe Amsterdamse aanwinst aan de Van Baerlestraat. Sirag (39), drie jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever is zeer verheugd een bijdrage te mogen leveren om het nieuwe Conservatorium Design Hotel prominent op de kaart te zetten.

Kleine wereld
Madelon Boom, General Manager van het Conservatorium Hotel, ziet haar team steeds meer vorm krijgen. 'Met professionals als Jeroen en ook Schilo van Coevorden als Executive Chef willen we een signaal afgeven dat we echt iets bijzonders neer willen zetten. Sales en Marketing zijn natuurlijk enorm belangrijke pijlers voor een nieuw hotel, we zijn ervan overtuigd dat Jeroen met al zijn ervaring in het topsegment de verkoop van het hotel vanaf 1 februari goed kan ontwikkelen.' Sirag was enkele jaren geleden ook werkzaam voor Stage Entertainment.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.