Inspiratiedag Noordwijk voor corporates - donderdag 5 oktober

13-09-2017 - Noordwijk Marketing organiseert op donderdag 5 oktober een Inspiratiedag voor corporates, met als thema sport. Get inspired: Boost your body & mind in Noordwijk!

Bewust eten, meer bewegen en gezond leven.. het is het gesprek van de dag. Veel bedrijven spelen in op deze trend met als doel een gezond, productief en creatief team. Wat betekent dit voor jouw werk? Hoe speelt jouw organisatie in op deze trends? Hoe organiseer je een evenement of vergadering waar genoeg energie en beweging in zit? Noordwijk inspireert je graag! In 2017 is onze badplaats verkozen tot #EuropeanCityofSport, het hele jaar staat daarom bij ons in het teken van sport, sportfaciliteiten en sportevents.

Boost your mind: fighting for success!
Voormalig Olympisch topsporter Arnold Vanderlyde neemt je mee in zijn vergelijking tussen bedrijven en topsport. In zijn workshop ‘Fighting for Success’ begeleidt hij mensen op weg naar succes. Het woord fighting verwijst niet alleen naar zijn carrière als professioneel bokser, ook staan de letters voor een aantal fundamentele waarden en karaktereigenschappen die men nodig heeft om succesvol te zijn. Namelijk je fysieke staat, intelligentie, groeistrategie, humor, tolerantie, interesse en normen en waarden.

Boost your body: get started!
Na het plenaire programma is je eigen ‘body’ aan de beurt. Kies welke activiteit je graag wilt doen: Powerkiten op het strand, Mountainbiken in de duinen of een Golfclinic op Tespelduyn. Na de lichamelijke inspanning zorgen wij voor ontspanning in Beachclub Zon & Zeebad. Uiteraard is dan nog volop gelegenheid te netwerken en meer te weten te komen over meetings in Noordwijk.

Programma                 

12.00 uur          Locatiebezoek inclusief lunch (optioneel)


Middag
14.00 uur          Ontvangst in Grand Hotel Huis ter Duin
14.30 uur          Start plenair programma
14.30 uur          Welkom
14.45 uur          Boost your mind: Arnold vanderLyde
15.45 uur          Einde plenair programma      
16.15 uur          Activiteit, maak je keuze

Keuze 1: Powerkiten op het strand
Keuze 2: Mountainbike ATB clinic van topschaatsers marathon divisie
Keuze 3: Golfclinic Tespelduyn


18.00 uur          Einde programma, vertrek naar Beachclub Zon en Zeebad
18.15 uur          Start netwerkborrel & walking dinner
19.45 uur          Einde


Get inspired! Aanmelden
Donderdag 5 oktober wordt een leerzame dag. We laten je graag vol nieuwe ideeën, energie en inspiratie weer naar huis gaan. Wij begroeten je 5 oktober graag in Noordwijk. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je vandaag nog aan: https://goo.gl/FQywvS

Vragen? Mail naar: congressen@noordwijk.info

Deze Inspiratiedag wordt mogelijk gemaakt door onze partners en sponsoren: Noordwijkse SprekersGrand Hotel Huis ter DuinEvenementenbureau SPEV / Noordwijk-EventsGoestingLandgoed & Golfbaan TespelduynBeachclub Zon & Zeebad

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners