Inschrijving+Masterclass+XL+geopend+%28VIDEO%29
Nieuws

Inschrijving Masterclass XL geopend (VIDEO)

Een zeer indrukwekkend lijstje met sprekers. De Masterclass XL van Obsession biedt een programma voor eventmanagers waar je u tegen zegt. Omar Kbiri geeft op video aan waarom eventmanagers deze masterclass moeten bezoeken.

De eerste editie van de Masterclass XL claimt met de inhoud het enige event te zijn dat ècht over eventmarketing & live communicatie gaat. Een must voor iedere eventmanager:

>> INSCHRIJVEN 

Sprekers
Als belangrijke spreker heeft de organisatie, Obsession Live Communication, Brad Jennings uitgenodigd om de opening keynote te verzorgen. Brad is Head of Brand Experience bij Vodafone UK en een gepassioneerde ‘believer’ in belevingen die het merk tot leven brengen. De andere keynote tijdens het ochtendprogramma is niemand minder dan Max Blom. Een bevlogen ondernemer die ondermeer aan het roer heeft gestaan van O’Neill Europe, Steps en momenteel directeur-eigenaar is van 3 sportmerken gericht op water en sneeuw. Magic Marine, Mystic en Maui Magic. 
 

In de speciale mini-masterclasses wordt dieper ingegaan op actuele onderwerpen. Het complete programma is te vinden op livecommunicatie.eu, hier alvast een tipje van de sluier door Omar Kbiri:

 >> INSCHRIJVEN 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.