Ingrid+Claasen+start+met+Cape+Consultancy
Nieuws

Ingrid Claasen start met Cape Consultancy

Cape Consultancy, zo heet het nieuwe bedrijf van Ingrid Claasen. Vanuit deze onderneming wil ze haar jarenlange expertise binnen diverse facetten van de Entertainment & Event Branche in de praktijk brengen.

Speerpunten van Cape Consultancy zijn: Copyright, Advise, Projects en Entertainment.
Afgelopen maanden was Claasen werkzaam bij Disco-Train waar ze de functie van Sponsoring- en PR-manager bekleedde. Eerder werkte ze bij Buma/Stemra, Selekt CD, Noordzee FM, Copyright Power en DJ Power / DIMP.

Voor de Facebook applicatie Fanbooster gaat Ingrid als reseller voor de Benelux aan de slag. 'CAPE kan daardoor haar netwerk nog beter ondersteunen in het online bereiken van hun doelgroep. De software Fanbooster zorgt ervoor dat je heel eenvoudig campagnes kan aanmaken op je Facebook bedrijfs-, evenement of artiesten pagina’s door middel van het eenvoudig toevoegen van extra tabbladen met het daar onder plaatsen van bijv. enquetes, acties, prijsvragen, bedrijfupdates, nieuwe producten, pols, rss feeds, concertagenda of campagnes. Voor zowel evenementenburo’s alsmede artiestenboekingskantoren erg interessant. Ook verricht CAPE sales activiteiten voor HiPP biologische babyvoeding, welke net op de Nederlandse markt is geïntroduceerd', aldus Claasen.

Fundraising
Tevens houdt zij zich op freelance basis bezig met op het opzetten van fundraisingsprojecten en Events voor de Stichting Stop Kindermisbruik en het geven van adviezen op het Entertainment vlak. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.