Hulskamp+Audiovisueel%2C+Ampco%2FFlashlight+en+Master+in+Event+Management+samen+verder
Nieuws

Hulskamp Audiovisueel, Ampco/Flashlight en Master in Event Management samen verder

Master in Event Management, Hulskamp Audiovisueel en Ampco/ Flashlight hebben het afgelopen jaar een constructieve samenwerking opgebouwd om gezamenlijk de evenementenbranche beter te maken.

'Beide partijen zijn voor ons belangrijke partners, wij zijn blij dat we in 2011 gezamenlijk weer de handen in een slaan' , aldus Harry de Winter, programmadirecteur Master in Event Management.

'Zij onderstrepen het belang van het opleiden en professionaliseren van de evenementenbranche. Geïntegreerd marketingcommunicatie denken is de toekomst. Licht en geluid kunnen veel effectiever in de communicatieboodschap van een evenement worden geïntegreerd’, vult Harry de Winter aan. ‘Klanten willen steeds meer naar live communication, het hele concept moet kloppen omdat het contact met de klant kort en intensief is’, bevestigen Rene Pouwelse, Art Director Hulskamp Audiovisueel en Menno Leveling, Accountmanager Ampco/Flashlight.

Master in Event Management biedt u praktijkgerichte leergangen aan, gericht op de algemene kennis van event- en projectmanagement. Op 4 november start de Public Event Management. Alle leergangen zijn op inspirerende praktijklocaties zodat u de praktijk kunt zien, voelen en beleven. Kijk voor het actuele programma op www.masterineventmanagement.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.