Hotelgroep+IHG+vernieuwt+Priority+Club+Rewards%2Dprogramma
Nieuws

Hotelgroep IHG vernieuwt Priority Club Rewards-programma

De Priority Club Rewards, 's werelds grootste en snelst groeiende loyaliteitsprogramma binnen de hotelindustrie, is vernieuwd na een uitgebreid wereldwijd onderzoek.

Foto: ICHotelsgroup

Het loyaliteitsprogramma, dat werd opgericht door InterContinental Hotels Group (IHG), voerde drie jaar lang onderzoek uit onder meer dan 10.000 frequente reizigers, die deelnamen aan loyaliteitsprogramma's van IHG en andere toonaangevende hotelketens in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Aan de hand van die bevindingen, die inzicht geven in de houding en gewoontes van hotelgasten, is een nieuw loyaliteitsprogramma ontwikkeld dat beter toegerust is op de behoeften van de veranderende frequente reiziger.

'Het onderzoek bevestigt duidelijk dat leden van het loyaliteitsprogramma overel ter wereld niet alleen waardevolle spaarpunten willen die flexibel te verdienen zijn', meldt Don Berg, vice-president, Loyalty Programs and Partnerships van IHG. 'Ook willen zij volledige controle over hoe zij deze punten kunnen gebruiken. En met zo veel nieuwe inwisselmogelijkheden van de Priority Club-punten is het nooit eerder zo lucratief geweest om direct via de website van IHG te boeken, waar leden punten kunnen verdienen met elk verblijf.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.