Het Grote Marketing Congres 2017 besteedt ook aandacht aan 'live'

31-07-2017 - EVENTMARKETING LIVE COMMUNICATIE - EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl hebben volle focus op het vergroten van het bereik aan opdrachtgeverskant. En succesvol, want de organische ledengroei van EventBranche.nl zit vooral aan opdrachtgeverskant en EvenementOrganiseren zit al boven de 3000 unieke bezoekers per maand. Mooi om te zien dat IDEA hun speerpunt Opdrachtgevers ook blijft invullen.

IDEA is namelijk partner van Het Grote Marketing Congres 2017, dat tijdens 24Festival op 31 oktober plaats vindt in Amsterdam. IDEA zal, met een interactieve breakout sessie tijdens het congres, 'live' vertegenwoordigen binnen het marcom domein. Vol in het zicht van de opdrachtgever; de professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld. Het belangrijkste speerpunt van IDEA. Daarnaast biedt dit partnership een uitgebreide mediacampagne waarin we IDEA gedurende een aantal maanden kunnen branden en de aandacht kunnen vestigen op de marketingkracht van live.

Ook voor opdrachtgevers:​

Congres Neuromarketing en Events

Eindelijk: wetenschappelijk bewijs van de kracht van events

Datum: maaandag 4 september 2017
​Locatie: ss Rotterdam
 
Het Neuromarketing en Events congres op het ss Rotterdam gaat uw leven als eventmarketeer, bureau of eventprof veranderen. Dit congres geeft u bagage om de kracht van een event uit te kunnen leggen aan uw baas, opdrachtgever of potentiele klant.
 

 

Evenement Organiseren LIVE

Het event dat antwoorden geeft

Datum: 23 oktober 2017
Locatie: Van Nelle Fabriek
 
Het nieuwe platform EvenementOrganiseren.nl biedt veel kennis en tips en aanbod. Op 23 oktober komt de nieuwe site tot leven: EvenementOrganiseren LIVE geeft bezoekers live alle antwoorden en aanbod.
 


SPECIAL:
Exclusief netwerkevenement

Exclusief voor opdrachtgevers en eventmanagers van bedrijven en organisatoren van zakelijke en publieksevenementen organiseren EventBranche.nl en MECC Maastricht wederom een netwerkevenement dat zijn weerga niet kent. Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2018 (zie foto), dat gehouden wordt van 11 tm 14 januair 2018 bent u onze gast voor een unieke belevenis van Maastrichtse gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en de allermooiste oldtimers. U wordt volledig (kosteloos) in de watten gelegd.....geïnteresseerd? Neem dan contact op via Askin@eventbranche.nl.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. IDEA | Independent Dutch Event Association

  Branchevereniging en kennisorganisatie IDEA vertegenwoordigt ruim 50 professionele en onafhankelijke eventmarketing-...
 2. HSMAI Nederland

  De HSMAI is een mensgericht B2B kennisnetwerk voor sales-, marketing- en revenue professionals in de Nederlandse...
 3. CLC-VECTA Centrum voor Live Communication

  CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij...
 4. MPI Nederland

  MPI Nederland bestaat sinds november 1994 en is het Nederlandse onderdeel van de internationale vakorganisatie...
 5. VeBON

  De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners