Groepsaanbieding via BOOKX voor Disney On Ice

20-10-2017 - ARRANGEMENTEN ADVERTORIAL - Een trend die zich gestaag voortzet: gezinnen betrekken bij het bedrijfsevenement. Het is van grote waarde om bijvoorbeeld rondom de eindejaarsevenementen en -uitjes ook het gezin te betrekken. Daar moet u dan wel passend aanbod bij vinden. Via BOOKX kunt u groepsaanbiedingen en prachtige arrangementen boeken rondom Disney On Ice. Het ideale eindejaarsuitje om met uw collega's naar toe te gaan, of zelfs met collega's en hun gezinnen.

 

Deel de Disney magie met collega's, vrienden of familie. Hét ideale evenement voor het einde van het jaar. Groepsreserveringen vanaf 15 personen worden verzorgd door BOOKX, profiteer tot en met 31 oktober van de speciale groepskortingen voor Disney On Ice Betoverende Werelden.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden
Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar ’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleeft u een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen, als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van uw hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

15 - 17 december Rotterdam Ahoy
21 – 26 december Jaarbeurs Utrecht
28 – 30 december Rai Amsterdam

Vanaf 50 personen is uw bezoek uit te breiden met een van onze arrangementen. Maak uw evenement magisch met exclusieve Disney On Ice merchandise of een VIP Experience. Voor groepen vanaf 15 personen staan wij u graag te woord over de mogelijkheden en beschikbaarheid.
020 675 74 74 – info@bookx.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
The Next Event 3 april 2018 Rotterdam *


Inschrijven voor het congres of de 6 kennispleinen?
* alleen voor opdrachtgevers en bureaus

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als...
 2. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve...
 3. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje...
 4. Xsaga

  Bij Xsaga hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners