Gouden+Giraffe+Event+Awards%3A+nog+een+paar+uur+voor+eeuwige+roem
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards: nog een paar uur voor eeuwige roem

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Regen, drukte, geen goede events dit jaar (?), alleen maar bekende namen (?), allergisch voor awards...sneeuw? Kom op Nederlandse eventbranche, de Gouden Giraffe is het podium voor de beste eventmarketing en live communicatie. En nu we de beste awards ter wereld zijn, kijkt Nederland en de rest van de wereld mee. Dus schrijf in, nu het nog kan!

Vrijdag 15 december om 23.59 uur sluit de inschrijving. Dan moet uw formulier bij ons binnen zijn...In de laatste uren van inschrijvingen hebben we nog 3 hele goede redenen voor u om mee te doen:

1. Meedoen, zet u in een rij met merken als Magnum, ABN AMRO, Dela, de Hartstichting, Coca-Cola, Ketel One, McDonald's, maar juist ook die onbekende pareltjes...die lijst heeft nog plek voor uw naam!

2. Inschrijven levert u niet alleen 2 kaarten op voor een prachtige Gouden Giraffe dag op 2 februari 2018, waar naast 50 procent opdrachtgevers, dit jaar ook klanten en bureaus uit Belgie, Duitsland, Engeland en Italie aanwezig zullen zijn. Ze willen allemaal de kracht van Nederlandse eventmarketing zien...

3. Doe het voor alle collega's en partners die uren en uren en uren in deze award knallen om de branche het podium te bieden dat het verdient...

Steek uw nek uit....

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.