Gouden Giraffe 2017: allerlaatste kans om gebruik te maken van de voorinschrijving

24-10-2017 - EVENEMENTEN AWARDS - Gouden Giraffe Event Awards 2017 - 2 februari 2018 in DeFabrique Utrecht. Maak gebruik van deze allerlaatste kans om een voorinschrijving te doen nu het nog kan en u wordt straks als eerste aan de hand genomen bij het inschrijven. Aankomende week opent de eventmarketing en live communicatie prijs van Nederland haar officiële inschrijving. Wie wint er in de 5 categorieën de Gouden Giraffe Event Awards? U?

Inschrijven loont
Een ongelooflijk aantal partijen uit de eventbranche bundelt tijdens de Gouden Giraffe Event Awards de krachten. Dat doen zij om eventmarketing en live communicatie het ultieme podium naar buiten toe te geven. Daar is één ingredient essentieel voor: uw beste evenementen. Heeft u het afgelopen jaar een evenement georganiseerd waar u met creativiteit, een slim concept, een mooi traject tot effectivteit en impact bent gekomen? Dan is deelnemen aan de Gouden Giraffe Event Awards een must voor iedere opdrachtgever, organisator of andere eventprof. Dit jaar mag de jury (afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie) naast dé Gouden Giraffe per categorie ook een zilveren en bronzen erkenning uitdelen.

Naast de prijzen in de 5 categorieen kent de komende Gouden Giraffe editie ook 2 publieksprijzen:

Award voor uitzonderlijke creativiteit
De Gouden Giraffe Event Awards is in no time doorgegroeid tot een echte impact award. Wat was het effect van live, van het event, binnen de marketing- en communicatiemix, voor het bedrijf, voor uw realties. Kortom: effect. Maar dat effect bereik je in onze niet zonder één van de basisvoorwaarden voor eventprofs en goede evenementen: creativiteit. Dat mogen we nooit vergeten. Daarom zal een jury uit alle inzendingen een short list maken, waarna u, als collega eventprof mag stemmen op het meest creatieve concept/onderdeel.

Award voor uitzonderlijke innovatie
Zonder innovaties komen zelfs de meest krachtige en snel groeiende branche tot stilstand. Daarom zien wij innovatie, aan de hand van alle tools en mogelijkheden die er zijn, als essentieel voor ons vak. Een award voor uitzonderlijke eventconcepten of onderdelen van een event. Ook hier zal een vakjury de eerste schifting maken, waarna u mag stemming voor de uiteindelijke winnaar.

Doe mee!
Heeft u een evenement, waarvan u zegt: dat was mijn parel van het afgelopen jaar (events georganiseerd tussen 1 december 2016 en 1 december 2017), uitzonderlijk in creativiteit, concept, traject, maar bovenal effect...dan is dat het event dat u in moet schrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards 2017. Daarmee zet u zichzelf, het evenement, uw bedrijf/merk én het live middel binnen de marcom-mix vol in de spotlights...


Maak nu nog gebruik van de voorinschrijving:

Ga snel naar www.gouden-giraffe.nl om binnen 1 minuut uw voorinschrijving af te ronden om straks als eerste uw event officieel in te dienen.


 

#jointheLIVErevolution

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners