Gouden+Giraffe%3A+de+lijst+van+alle+ingezonden+cases
Nieuws

Gouden Giraffe: de lijst van alle ingezonden cases

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Inmiddels zijn de inschrijvingen gesloten en heeft de organisatie van de Gouden Giraffe 40 cases mogen ontvangen. De 12-koppige jury zal vanaf vandaag druk bezig zijn met jureren en beoordelen. Onder de inschrijvingen bevinden zich cases van o.a. de Hartstichting, C&A, Magnum, Disney en McDonalds.

'Opvallend om te zien is dat er dit jaar meer campagnes mee doen, waarbij het evenement onderdeel is van een heel traject. Daarnaast weten organisaties en bedrijven steeds beter het effect en de impact van een evenement bloot te leggen. En hoewel we merken dat jaarlijks het aantal cases blijft hangen rond de veertig, is de stijging in het aantal merken dat een gooi doet naar een gouden eventaward duidelijk zichtbaar. Desalnietemin blijft het de taak van de hele evenementenbranche om deze award te dragen, en live communicatie en eventmarketing een nog groter podium te geven. Heb je jouw event dus deze editie niet ingeschreven, zorg er dan in ieder geval voor dat je middels #jointheLIVErevolution laat zien dat je ons vak steunt. Want onderstaande bedrijven zorgen ervoor dat de Gouden Giraffe bestaansrecht heeft. Zij zorgen dit jaar voor een dag vol inspiratie, inzichten, leermomenten én een mooi netwerk voor u als eventprofessional. Dus kom op 2 februari naar DeFabrique in Utrecht, laat je inspireren en leer van de beste evenementen van Nederland, zodat u volgend jaar ook een event kunt inschrijven waarmee u ons vak, en uzelf, een podium geeft', aldus Maartje Springer van de Gouden Giraffe.

Beoordeling:
De vakjury heeft tot en met 5 januari 2018 de tijd voor de beoordeling van alle cases. Per vraag in het inschrijfformulier wordt door de jury een score gegeven en per onderdeel (Creativiteit & Concept, Strategisch & Mediagebruik, Effect & Impact) een toelichting. Iedere case wordt door meerdere juryleden beoordeeld waardoor direct inzichtelijk is waar de jury het eens is en waar niet. Op donderdag 11 januari 2018 zal zowel de voltallige jury, als de organisatie van de Gouden Giraffe, bij elkaar komen op een geheime locatie om deze discrepanties in de beoordelingen te bespreken en de shortlist van genomineerden vast te stellen. Deze worden half januari bekend gemaakt.

De beste evenementen van Nederland:
Inmiddels is ook de kaartverkoop van start voor Learn From The Best, de live jurysessie, én de awardshow op 2 februari 2018 bij DeFabrique in Utrecht. In de middag bent u getuige van de live pitches van de genomineerden; een kijkje in de keuken bij de beste evenementen en opvallende merken en bedrijven van Nederland. Tegenover vakjury en het aanwezig publiek geven de cases inzicht in de aanleiding en doelstellingen van het event, het concept en de keuzes die hierbij gemaakt zijn, evenals de impact en het bereikte effect.

Na een revolutionair diner worden tijdens de awardshow, waarbij het thema Join The Live Revolution wederom centraal staat, de prijzen voor de meest effectieve en impactvolle eventmarketing en live communicatie uitgereikt in vijf categorieën. Daarnaast zal bekend worden wie de publieksprijzen, voor het meest innovatieve eventconcept én het meest creatieve eventconcept, in ontvangst mag nemen. Kortom, vier het vak! Leer! Inspireer en breidt uw netwerk uit met honderden eventprofs en opdrachtgevers. KOOP HIER UW KAARTEN.



Het overzicht van alle ingezonden cases:
Red levens in jouw buurt - Triple Double Sportmarketing / Hartstichting
A Day in Dance - Dutch Standard Events
100 jaar Kuiper compagnons - Team van maanen
Polo Brabant – BYLEI
Pop-up gallery Schilderachtig Zwitserland - ID310
The C&A Future Challenge - Marc van Laere Producties
Join the MOVEment - D&B Eventmarketing / Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel
Uitvaartcongres ‘Zin in Uitvaart?’ – Dela
Gouden Venus van Milo 2017 – Dela
Amsterdam Security Convention - RAI Amsterdam
Nederlands Paviljoen World Expo 2017 Astana - Hypsos B.V.
Destination Goodlife - Louder. brand activation
New Energy Challenge - MCI Group
Ketel One Vodka Kitchen - Guest Agency
Disney License Day 2017 - Guest Agency
Brand New Journey - Rick Schreuder
Zaam 5 jaar "The Battlez" - SVP Sfeerbeheer/StoryBoard Canvas
Burning man - De Artiesten EventConcepten
ABN AMRO Mees Pierson Live Art Festival (2x) – Brandbase
Magnum Pyjama Party - Glasnost International B.V.
McDonald's Good Times Island - BrandXtension B.V.
The Ocean Cleanup's The NeXt Phase Event - BIND film / Jurlight
Coca-Cola OPEN - Dr2 events & campaigns / Coca-Cola European Partners
Gastvrij Rotterdam - Match+B.V. / Rotterdam Ahoy
RAI Auping Powernapping Area - Koninklijke Auping
Nationale Voedseltop 2017 - Mannen van Rijnland
IDEA Talent Scout – IDEA
Club Colorique, De Persgroep kleurt jouw wereld! - Maison van den Boer Events
10 miljoenste bezoeker Rijksmuseum – XSAGA
KvK Startersdag4Kids - Kamer van Koophandel
Recruitment Tech Event 2017 - Recruitment Tech
Get in the Ring - Get in the Ring Foundation
The Youniverse - Bureau voor Reuring
BusinessBoost Live - ING/ Tribe Company
WinterBBQ – Alklima
Dag van de stad - Ministerie van BZK, VNG Congressen, Maters & Hermsen
Nationale Aankomst Kerstman - Maastricht Marketing
HotelTech - Uitgeverij PS

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.