Gouden Giraffe Categorie Congressen: Zaam 5 jaar The Battlez

10-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Zaam 5 jaar The Battlez
Inzender: SVP Sfeerbeheer / Event StoryBoard Canvas
Opdrachtgever: Stichting ZAAM

Hoofddoelstelling:
Hoofddoel van de opdrachtgever was het bedanken van de medewerkers voor de inzet van de afgelopen 5 jaar. Op ons advies is met de stakeholders: (staf)medewerkers (o.a. leraren) en leerlingen een Event Design sessie georganiseerd m.b.v. de Event StoryBoard Canvas. Dit resulteerde in het bijstellen van het hoofddoel naar: Hoofddoel van de stakeholders in eigen bewoording: ‘We willen de investering in tijd en geld voor een feest en congres liever investeren in de verbetering van de scholen. Onder meer door kennisuitwisseling, de opstart van een platform voor samenwerking en door verbetering van communicatie.’

Effect:
Het event concept heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. 5 oktober werd officieel omgedoopt tot De Dag van de Leraar en Leerling Bestuur was tevreden met 9 deelnemende scholen. De naamsbekendheid is gigantisch gestegen met 1100%. Er is een budget besparing van 60% gerealiseerd. Met als belangrijkste resultaat dat er communicatie en verbinding is ontstaan tussen leraren en leerlingen, tussen leerlingen van verschillende scholen, tussen leraren van verschillende scholen en tussen bestuur, leraren en leerlingen. Wederzijds respect en het gevoel bij leerlingen, leraren en medewerkers dat er daadwerkelijk naar ze geluisterd is. En het bestuur heeft besloten een innovatie platform te starten!


 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

2 Reacties

Zet 'm op guys! Jullie gaan hier vast mee winnen. Event is terug te kijken op https://youtu.be/oLQc8spWYko?t=3h19m4s
Eventproducent @ 30-01-2018 12:19 uur
UPDATE: GEWONNEN!!!! Gefeliciteerd!
Eventproducent @ 03-02-2018 15:14 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve...
 4. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners