Gouden Giraffe Categorie Congressen: Uitvaartcongres 'Zin in Uitvaart'

10-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Uitvaartcongres ‘Zin in Uitvaart’
Inzender: DELA

Hoofddoelstelling:
Genodigden inspireren door hen op interactieve wijze en vanuit verschillende invalshoeken te informeren over actuele kwesties die te maken hebben met dood en uitvaart. De naam ‘Zin in Uitvaart?!’ refereert aan de missie van DELA om meer zin te geven aan het leven en daarmee ook aan het laatste afscheid. Het was de bedoeling om bezoekers aan te zetten tot nadenken over wat een uitvaart betekenisvol maakt.

Effect:
De aanwezigen waren in het algemeen zeer enthousiast over het gevolgde programma en gingen geïnspireerd naar huis. De locatie in de Paterskerk is met het congres op een positieve manier op de kaart gezet. En natuurlijk hopen we dat nabestaanden merken dat de uitvaartbranche de ontwikkelingen in de samenleving goed oppakt en dat zij daardoor meer betekenis kunnen geven aan de uitvaart van hun geliefden.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...
 4. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 5. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners