Gouden Giraffe Categorie Congressen: The Ocean Cleanup's The NeXt Phase Event

10-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: The Ocean Cleanups The NeXt Phase Event
Inzender: BIND Film / Jurlights
Opdrachtgever: The Ocean Cleanup

Hoofddoelstelling:

Hoofddoelstelling was het creëren van nog meer betrokkenheid en aandacht voor het project op wereldwijd niveau. Subdoelstelling was het creëren van meer financiële support.

Effect:
Via Facebook hebben ruim 22 duizend mensen live meegekeken en de ingekorte versie van 30 minuten heeft al meer dan 150.000 views. The NeXt Phase event heeft wereldwijd het nieuws gehaald met meer dan duizenden gepubliceerde artikelen en media-items waaronder door CNN, BBC, Washington Post, O Globo (Brazilië), New York Times, Business Insider, ABC, etc. Het weekend na het evenement was er al ruim een PR waarde van 3,5 ton bereikt. Ook was er een duidelijke piek te zien in de donaties in mei (na het evenement). Over de gehele maand zijn er 3 keer meer donaties geboekt dan de maanden voorafgaand aan het evenement.
 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 4. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners