Gouden Giraffe Categorie Congressen: Nationale Voedseltop

10-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Nationale Voedseltop
Inzender: Mannen van Rijnland
Opdrachtgever: Ministeries van Economische Zaken & VWS i.s.m. ministeries van I&M en Buitenlandse Zaken (BHOS) Branche: Betrokkenen uit de Nederlandse voedselwereld (landbouw, levensmiddelenindustrie, zorginstellingen, horeca, supermarkten, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen)


Hoofddoelstelling:
Het hoofddoel van de top is tweeledig: Enerzijds dragen de betrokken bewindspersonen tijdens de Nationale Voedseltop het gezamenlijke voedselbeleid uit. Anderzijds is het de bedoeling dat enkele toonaangevende bedrijven en (maatschappelijke) organisaties hun commitment geven aan dit voedselbeleid.

Effect:
In de Kamerbrief werden de uitkomsten van de Nationale Voedseltop als volgt verwoord: Ruim honderdvijftig betrokkenen uit de Nederlandse voedselwereld zijn op de Nationale Voedseltop bijeengekomen om samen met het kabinet verder te bouwen aan de Voedselagenda voor veilig, gezond en duurzaam voedsel. Vertegenwoordigers presenteerden meer dan dertig concrete acties en ambities op het brede voedselterrein. De Voedseltop maakt zichtbaar dat de betrokkenheid vanuit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om de schouders te zetten onder deze ambities groot is.
 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...
 5. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners