Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+Coca%2DCola+OPEN
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: Coca-Cola OPEN

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan. EventBranche.nl publiceert namens de Gouden Giraffe alvast de inzendingen in de categorie Congressen.

Casenaam: Coca-Cola OPEN
Inzender: Dr2 Events & Campaigns
Opdrachtgever: Coca-Cola


Hoofddoelstelling:
De hoofddoelstelling was de dialoog faciliteren, input ophalen en discussiëren over het toekomstplan This is Forward. Gesprekken die zijn gevoerd in de lofts leverden steeds concrete vervolgacties op. Om coalities verder te versterken, om in de productie concrete verbeteringen door te voeren en om de ambities ook met nieuwe contacten te delen en waar mogelijk te versterken.

Effect:
70 mooie en interessante gesprekken, dus 800+ intensieve contactmomenten, (sociale)media-aandacht, nieuwe coalities in wording.


#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.