Gouden Giraffe Categorie Brand Events: ABN AMRO MeesPierson Live Art Festival

09-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Brand Events allemaal om evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken. EventBranche.nl publiceert namens de Gouden Giraffe alvast alle inzendingen in de categorie Brand Events. Binnenkort worden de nominaties bekend gemaakt.

Casenaam: ABN AMRO MeesPierson Live Art Festival
Inzender: Brandbase
Opdrachtgever: ABN AMRO


Hoofddoelstelling:
De verhoging van de waardering van klanten t.o.v. ABN AMRO MeesPierson. Overige doelstellingen: ontwikkel een eigentijds, inspirerend eendaags festival waarmee ABN AMRO MeesPierson al haar klanten, inclusief gezin een bijzonder groot plezier mee doen. Een festival waar ABN AMRO MeesPierson haar merk op passende wijze kan presenteren. Een festival waar klanten en medewerkers trots op zijn. Een festival dat schaalbaar zou kunnen zijn voor meerdere locaties.

Effect:
De waardering van klanten na het festival is gestegen met 49%. De betrokkenheid van klanten bij ABN AMRO MeesPierson is na het festival gestegen met 29%. Klanten waardeerde het festival met een 7,6 gemiddeld.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 4. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 5. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners