Google+beloont+Eventbrite+Organizer+App+met+designprijs
Persberichten

Google beloont Eventbrite Organizer App met designprijs

EVENEMENTEN APP APPLICATIES - De Eventbrite Organizer app is bij Google in de prijzen gevallen voor zijn vormgeving in de categorie 'Interaction Design'. De duidelijke structuur, navigatie en de gebruikerswaarde gaven de doorslag voor Google. Volgens Google stroomlijnt de app het hele proces van het aanmaken van een event tot het correct afhandelen ervan. De app biedt alles wat een drukke eventmanager vandaag de dag nodig heeft, aldus Google.

Thomas Censani, Director of Product Design bij Eventbrite: "De Eventbrite Organizer regelt het onboarden, inchecken en scannen van deelnemers en het kopen van tickets op een manier waar event managers echt mee geholpen zijn. We gebruiken animaties om het aantal stappen bij het aanmaken van een event te verminderen en om de hele gebruikerservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen."

>> Lees meer over de Google Design prijs

>> Lees ook: De digitalisering van de maatschappij heeft de eventbranche verrijkt
 
Over Eventbrite
Eventbrite is ‘s werelds leidende eventtechnologieplatform. Het bedrijf heeft meer dan 8 miljard euro in bruto ticketverkopen verwerkt sinds de oprichting en maakt het namens organisatoren miljoenen events per jaar mogelijk. Organisatoren gebruiken Eventbrite om hun ticketverkopen te versterken, hun events te promoten en te managen, operationele activiteiten op locatie uit te kunnen voeren en de resultaten van meerdere verkoopkanalen te analyseren. In Nederland kan Evenbrite onder andere de Vrienden van Amstel... LIVE!, Dutch Design Week, Art of Dance, QMusic en Emerce tot zijn klantenkring rekenen. Eventbrite’s mogelijkheden worden versterkt door Eventbrite Spectrum, het open API-platform van het bedrijf, die toegang biedt aan meer dan 170 toonaangevende technologie als Salesforce en Mailchimp. Daarnaast gebruikten jaarlijks meer dan 50 miljoen consumenten Eventbrite om een diversiteit aan live events te ontdekken en tickets te bemachtigen op een veilig en gebruiksvriendelijk platform. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft 11 kantoren in 10 landen. Investeerders zijn onder andere Sequoia Capital, Tiger Global en T. Rowe Price.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.